Vil du gerne oprette en ny sag i et faktura-, rykker- eller inkassoflow, kan du altid gøre det via formularen, som du kan finde under ”Opret sag” inde på dit Likvido dashboard.

Note: Har du flere end 10 sager, anbefaler vi, at du skriver ind til Info@likvido.com og vedhæfter en Excel-fil med alle dine sager. I stedet for, at du selv manuelt skal sidde og taste alt ind, så kan vores support gøre det for dig, når du har over 10 sager.

Har du under 5 sager, kan du følge vores video-guide her: Oprettelse af en ny sag