Likvido’s betalingsportal understøtter desværre ikke browseren Internet Explore, Edge eller Opera. For at kunne betale dit udestående anbefaler vi, at du anvender en af de følgende browsere:

Google Chrome

Du kan installere Google Chrome nemt og hurtigt, ved at downloade og installere det via Google’s egen portal her:
https://www.google.com/chrome/

Morezilla firefox

Du kan hente og installere Morezilla Firefox nemt og hurtigt, ved at downloade og installere det via Morezilla firefox’s egen portal, ved at klikke her:

https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/