Modtager du en sms eller e-mail fra os, vil der være et link, som giver dig adgang til din egen betalingsportal.
Har du problemer med dette, kan du få mere information her: Hvordan kommer jeg ind på min kundeportal?

For at oprette en indsigelse på din sag, skal du:

1. Trykke på det link, som er angivet i den sms eller e-mail, som du har modtaget.
  2. Gå ned til bunden af siden og kigge på højre side.
  3. Finde sektionen med overskriften: ”Er årsagen til din manglende betaling, at du ikke er enig i kravet?”.
  4. Finde knappen ”Opret indsigelse”.
  5. Trykke på knappen.
  6. Udfylde den formular, som kommer op på din skærm.

Har du problemer med at finde dit sagsnummer kan du læse mere om det her: Find dit sagsnummer